Jucariile copiilor, bucuria parintilor

Standard

Jucariile copiilor, bucuria parintilor …

Asa suna sloganul unui magazin de jucarii de pe vremuri. Un slogan mereu valabil, pentru ca uneori ajung sa cumpar jucarii pentru ca-mi plac mie si abia apoi ma intreb daca le vor placea si celor mici :). Cred ca sub mirajul miilor de jucarii care sunt disponibile in prezent, se ascunde si satisfacerea unor frustrari din copilarie, cand nu puteam avea orice jucarie, ba chiar le numaram pe degete … si le exploatam pana ce ramanea doar o amintire a ceea ce erau initial.

Unde mai pui ca unele jucarii chiar sunt in primul rand pentru oameni mari, poate cel mult pentru a-i amuza pe prichindei. Astfel de jucarii se gasesc din abundenta pe magazinul on-line BigBoysToys.ro, modele diverse de jucarii telecomandate, pentru ca si noi, cei mari, meritam momente de relaxare si destindere.

elicopter

Eu imi doresc de mult timp un elicopter cu camera video (si aici puteti vedea jucarica la care ma refer), pentru ca poti surprinde imagini interesante de la inaltime si mi-ar placea sa fac o astfel de filmare in parc. Sau la munte, unde sa filmez padurea de la inaltimea varfurilor copacilor … ori la mare, o filmare a plajei de deasupra valurilor … sunt sigur ca ar fi experiente de neuitat si amintiri foarte placute din concediu.

In plus, ramane si partea amuzanta a controlului aparatului de zbor, adrenalina momentelor in care cu ajutorul telecomenzii minipulezi aparatul. Si cu putina dexteritate, practica si perseverenta, chiar poti ajunge sa faci manevre demne de un adevarat pilot de elicoptere.

Sper sa reusesc sa-mi implinesc dorinta de a avea propria mea jucarie 😀

3 răspunsuri »

Ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s