Bucuria sarbatorilor

Standard

Cea mai frumoasa perioada in care sa te bucuri de frumusetea sarbatorilor de iarna ramane cea a copilariei. Asa a fost cel putin pentru mine, iar acum am bucuria de a retrai tot ce inseamana iarna din perspectiva copiilor. Joaca in zapada, trasul cu sania, oameni de zapada, luminile ornamentale, pregatirea bradului, Mos Craciun, cadourile, colindele … Toate acestea au o rezonanta aparte atunci cand esti copil, cand descoperi fiecare fateta a ceea ce inseamna iarna.

Bineinteles ca incepand cu seara in care am pregatit bradul impreuna cu ei, n-a trecut nici o zi in care cei doi zurbagii sa nu traga de globuri, de beteala, sa nu rearanjeze instalatia, ba de cateva ori si-au propus si relocarea ansamblului, dar totusi bradutul a rezistat cu bine pana astazi si sper sa mai reziste cateva zile pana ce-l desfiintam.

Dar nimic nu egaleaza reactia unui copil atunci cand se intalneste pentru prima data cu Mos Craciun. A fost si cazul fetitei noastre, care la 3 ani a avut parte de un Craciun in care Mosul chiar a batut la usa ducand sacul cu cadouri in spate, s-a asezat langa brad si a stat de vorba cu ea. Tot timpul cat Mosu’ a fost prezent, ea a topait si a chicotit, s-a conversat cu el si i-a raspuns la intrebari, i-a spus colinda pregatita pentru momentul acesta, Mos Craciun cu plete d’albe, ba mai mult, i-a cantat si un cantecel pentru ca si juniorul sa primeasca un cadou 🙂

mos craciunCa tot veni vorba de junior, la un an si jumatate nu s-a aratat prea incantat de prezenta mosului cu voce groasa care a venit la ceas de seara, dar nici n-a refuzat cadoul pe care Mosu’ i l-a scos din sac. Si-a luat jucaria, dar suspiciunea se citea in continuare in ochisorii lui 🙂

A fost un Craciun frumos, in care cei mici s-au bucurat de ceea ce inseamna Sarbatorile de Iarna si odata cu ei ne-am bucurat si noi, mai mult decat o faceam pana acum.

La Multi Ani si va dorim un 2013 mult mai bun decat anul pe care l-am lasat in urma.

Sa ne auzim cu bine.

Un răspuns »

Ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s