Copiii fac lucruri traznite: Monet si Van Gogh

Standard

Ooooh, no! Astazi am avut o idee … mai putin buna, sa spunem. Sa-i dau fetitei acuarelele, sa “picteze”, uitand ca trebuia sa-l culc mai intai pe Junior.  Asa fusese intelegerea mea cu ea, ca are voie sa le foloseasca doar cand doarme el, ca sa evitam conflicte si/sau dezastre.

Din vina mea asadar, inevitabilul s-a produs. Radarul lui Junior n-a dat gres. Vazut, placut, la atac! De voie, de nevoie, i-am pus si lui o pensula in manuta si am sacrificat (inca) o carte de colorat pentru ca amandoi copiii sa-si exerseze talentul si priceperea. Micile mele genii 😀

Numai ca, ups, am iesit un minut din camera (de ce oi fi iesit?) pentru ca, la intoarcere, sa-l surprind pe tanarul cetatean cum sorbea cu nesat din … apa in care clateau pensulele.

(Mentionez ca cetateana nu are inca reflexul de a-l denunta pe infractor parintilor imediat ce comite delictul, noroc ca l-am prins in flagrant.) Asa ca, AAAAAAu! Nu! Nu e voie! Nu e buna etc.

Ia-l, spala-l … pe limba si pe cerul gurii … si roaga-te sa nu fie prea toxica gura aia de apa colorata pe care a inghitit-o.

Do not try this at home, I’m telling you!

5 răspunsuri »

  1. Nu știu exact, dar bănuiesc că acuarelele alea nu sunt chiar toxice, pentru că se știe că sunt folosite mai ales de către copii.
    Oricum, urmează pereții. Oricât de atent i-ai supraveghea, tot vor prinde un moment de neatenție când își vor încerca talentul pe ei. 😀

Ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s